header

Moj kućni ljubimac

Udomite Ljubicu!

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Udomite Ljubicu!Ljubica je maca koju život do sada nije mazio. Provela je prve tri godine svog života kao vanjska, ničija maca, gubeći svoju djecu u okrutnom svijetu. Ali napokon je dočekala nečiju dobrotu i na ovoj zimi je sklonjena na toplo. U stanu se ponaša besprijekorno, ide na mačji wc i uživa u toplini doma, redovitoj klopi i posebno nježnosti ljudske ruke. Ime joj savršeno odgovara, ona je mala krznena gomilica ljubavi, koju je nemoguće fotkati jer se cijelo vrijeme zabija glavicom na maženje ♥


Sada se nalazi sa više maca, a Ljubici to baš ne odgovara, ona želi samo svoj dom, samo svoj krevetić i zdjelicu, te samo svog čovjeka. Inače je mirna maca, nezahtjevna... očišćena je od nametnika.
Ljubica još nije sterilizirana, ali trebala bi biti uskoro. To je i uvjet udomljenja ako brzo nađe dom. Uvjet je i boravak unutra jer je Ljubici dosta vanjskog svijeta, veterinarska skrb po potrebi , te puno ljubavi za ovu macu- barem upola onoliko koliko ona može pružiti... jer Ljubica je čista ljubav.
Nalazi se i udomljava u Zagrebu, za nju možete zvati na 091 2981941

You have no rights to post comments

Joomla templates by a4joomla