header

Pogledajte Harlem Shake Prijatelja zivotinja!

Korisnička ocjena:  / 0

Nakon što se internetom proširila YouTube senzacija 'Harlem Shake', Prijatelji životinja snimili su svoju verziju kako bi promovirali prava životinja.

Na našoj web stranici može se pogledati otkačen 'Harlem Shake' u kojem su korišteni kostimi s održanih akcija i kampanji poput one za zabranu uzgoja životinja za krzno, za zabranu pokusa na primatima, za zabranu plastičnih vrećica, protiv transporta životinja, ZeGeVege festival, Pravi medvjedi ne nose tuđe krzno, Vege oaza, degustaciju krafni bez jaja, protiv utrka i borbi bikova, a dvije maske su iz spota repera IFEEL-a Call 911.

Svi zainteresirani za dobivanje informacija o novim videima koje su izradili ili preveli Prijatelji životinja, mogu se predbilježiti na YouTube kanal www.youtube.com/afcroatia.

Zajedno za životinje

Korisnička ocjena:  / 0
Dragi prijatelji,
 
gotov je i objavljen naš novi video s Borisom Novkovićem i ako ga još niste vidjeli pozivamo vas da ga pogledate i proslijedite svim vašim poznanicima www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2331.
 
Zahvaljujemo svima koji su se učlanili i uplatili godišnju članarinu od 120 kuna (10 kuna mjesečno) te obavještavamo sve da smo uz uplatu na žiro račun 2360000-1101531137 odnosno IBAN: HR2023600001101531137 i uplatu on-line kreditnim karticama uspjeli dogovoriti i mogućnost potpisivanja obrasca za trajni nalog.
 
Obrazac za trajni nalog vam omogućava da bez odlaska u svoju banku možete donirati mjesečnom dinamikom plaćanja iznose od 10kn, 20kn, 30kn, 50kn ili iznos koji sami odaberete.
 
Ako se odlučite za jednu od ovih opcija ili samo želite više informacija, molimo da nam se javite na ovaj e-mail ili putem obrasca na www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2303.
 
Svojom potporom dajete nam snagu i mogućnost da se nastavimo zalagati za naš zajednički cilj - pravednost i suosjećanje prema svim živim bićima.
 
Srdačan pozdrav,
 
Vaši Prijatelji životinja

Izgladnjeli pas

Korisnička ocjena:  / 0
Izgladnjeli pasAna Knežević
Prije 3 sata/i


HITNO!!!!!Što se radi u ovoj situaciji.Prijateljica iz Bjelovara mi se sada javlja da su dva pesa u nekom ribnjaku, vani na lancu, izgladnjeli. Da je zvala Šapu Bjelovar koja ju je otkantala, pa policiju koja ju je otkantala!!!!I što sada???Užasna naša državo i veliki ljubitelji zivotinja i svega ostalog !:(

VEGANSKA PREHRANA SMANJUJE RIZIK OD RAKA!

Korisnička ocjena:  / 0


VEGANSKA PREHRANA SMANJUJE RIZIK OD RAKA!
 
Prema istraživanju objavljenom pod nazivom 'Vegetarian diets and the incidence of cancer in a low-risk population' krajem prošle godine u časopisu Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention, veganska prehrana povezana je s nižom ukupnom stopom raka. Istraživanje je nastalo praćenjem prehrane 69120 sudionika Adventističke studije o zdravlju-2, više od četiri godine. Utvrđeno je da su, u odnosu na ljude koji jedu meso (uključujući ribe) i/ili ostale proizvode životinjskog podrijetla, vegani imali 16% manji rizik od svih vrsta raka, a žene veganke imale su 34% manji rizik od drugih specifičnih vrste raka, uključujući rak dojke, jajnika i maternice, u usporedbi s nevegetarijankama. (pcrm.org)

Prijatelji životinja

Joomla templates by a4joomla