header

Prevozimo Vas i Vaše kućne ljubimce - udobno i sigurno!

Korisnička ocjena:  / 1

Prevozimo Vas i Vaše kućne ljubimce - udobno i sigurno!Hitno trebate nekamo prevesti svog kućnog ljubimca? Tu smo za Vas! Dolazimo udobnim Audijem, koji nije izlijepljen reklamama.

Javite se s povjerenjem na 095 828 75 85, Jurica

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

životinje razmjenjuju informacije

Korisnička ocjena:  / 0
Istraživanja pokazuju da i životinje razmjenjuju informacije služeći se veoma složenim metodama koje ljudi često ne mogu razumjeti. U pogledu trajanja, raznolikosti i složenosti nijedan zvuk koji stvaraju životinje ne može se mjeriti s ptičjim pjevom. No glasovi koje proizvodi ptica ne nastaju u grkljanu, već u posebnom organu po imenu sirinks (pjevalo), koji se nalazi duboko u prsnom košu na mjestu gdje se dušnik račva u dušnice prije samog spajanja s plućima. Ptičji pjev je umijeće koje je djelomično naslijeđeno, a djelomično i naučeno od roditelja, zbog čega ptice mogu razviti različite ”naglaske“.Potomci kosova koji su u 19. stoljeću doneseni u Australiju kako bi svojom pjesmom podsjećali europske doseljenike na zvuk rodnog kraja sada imaju vrlo izraženi australski naglasak. Pjev mužjaka lirašice, za koji se kaže da je najsloženiji i najmelodiozniji od svih u ptičjem svijetu, gotovo je u potpunosti oponašanje drugih ptica. Ustvari, lirašice su tako nadareni imitatori da mogu oponašati gotovo svaki zvuk koji čuju — uključujući i zvuk muzičkih instrumenata, lavež pasa, zvuk protuprovalnog alarma, udarac sjekire, pa čak i zujanje fotografskog aparata! Dakako, sve to ima svoju svrhu, a to je impresionirati potencijalnog partnera.

proba

Korisnička ocjena:  / 0

proba

OTROV ZA ŽIVOTINJE = OTROV ZA LJUDE

Korisnička ocjena:  / 0
Obzirom da sam svjesna da većina nije ni obratila pažnju na otrove koji su sada već po cijelom gradu, da je svanulo sunce i da će većina sa svojom djecom danas obilaziti parkove, ovim putem apeliram na sve roditelje da širom otvore oči i da paze na svoju djecu, otrov kojim se potrovalo i uginulo gro naših kućnih ljubimaca jednako je otrovan i za ljude, pa ono, ako nekome ovo dođe do svijesti i ako se probudi savjest super, hvala na pažnji!
APEL!
PRIPAZITE NA DJECU!

OTROVI KOJI SU SE POJAVILI IZGLEDAJU KAO BOMBONI
OTROV ZA ŽIVOTINJE = OTROV ZA LJUDE

Prijatelji životinja: Krenimo zajedno dalje!

Korisnička ocjena:  / 0
Dragi naši podupiratelji, članovi i donatori,
 
vjerujemo da ste zadovoljni s promjenama koje je donio novi Kazneni zakon, kao i novom kampanjom s Borisom Novkovićem koju smo upravo lansirali u javnost (http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2318).
 
Priključivši se kampanji 'I malo krzna jednako boli', Boris je izjavio: 'Ovaj moj mali obol i vapaj puno većeg krika koji udruga Prijatelji životinja šalje javnosti već godinama samo je malo zrno u cijelom pijesku ogromne pustinje, ali povezano sa svim zrncima čini pješčanu nepreglednost.'
 
Za realizaciju ove kampanje, kao i ostalih aktivnosti koje planiramo tijekom ove godine, potrebna nam je vaša potpora i suradnja. S obzirom da su naši članovi ona glavna snaga na koju računamo kao potporu našem radu, a samo manji broj članova doista i uplati članarinu, naše su zamolbe za učlanjanjam i uplatom članarine nešto učestalije nego što bi bile u drukčijim okolnostima.
 
Članarina u udruzi Prijatelji životinja iznosi 120,00 kuna godišnje (10,00 kuna mjesečno) i članstvo u Udruzi produžuje se podmirivanjem godišnje članarine. Vaše članarine možete uplatiti na IBAN: HR2023600001101531137 ili žiro račun: 2360000-1101531137, a za druge oblike plaćanja posjetite www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=857.
 
Člansku iskaznicu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popust dobivate po uplati poštom na svoju adresu ili možete navratiti osobno do našeg ureda.
 
Hvala vam svima koji ste već uplatili članarinu i, prema vašim mogućnostima, donaciju, kao i onima koji nam na bilo koji drugi način pomažete.
 
Vaši Prijatelji životinja

Jedna nesterilizirana mačka i jedan nekastrirani mačor

Korisnička ocjena:  / 0

PONAVLJANJE JE MAJKA ZNANJA
Jedna nesterilizirana mačka i jedan nekastrirani mačor te njihovi potomci u 8 godina mogu donjeti na svijet 2 072 514 mačića (s tim da je uzeto u obzir da po jednom leglu preživi 2,8 mačića).
Na Pravoj šapi oglašavamo isključivo napuštene kućne ljubimce, ne kućna legla.. imajte na umu da udomljenjem jednog od naših štićenika direktno spašavate DVA života - život mace koju ste udomili (jer je do nas došla s ulice) i život mace koja dolazi na njeno mjesto na privremeni smještaj...

http://www.facebook.com/pravasapa

 

Joomla templates by a4joomla