header

Kordelija i njezini mladunci

Korisnička ocjena:  / 0
Kordelija i njezini mladunciPrava šapa dijeli fotografiju.
Danas smo kupili mlijeko i bočice i za K leglo :( Jako smo tužni, Kordelija nije dobra mama... jako je mlada (nema više od 7 mjeseci) i sama je još mačić.. umjesto da grije i hrani bebe, ona ode šetati ili si nađe nešto s čime će se igrati (čuvalica je maknula sve igračke jer su Kordi zanimljivije od beba), a ponekad se i pregrubo igra s bebama... Čuvalica će dohranjivati bebe i prisiljavati Kordi da što više leži s njima, a osigurala im je i dodatno grijanje.
Nažalost, da je ova obitelj ostala vani, ne bi imali šanse.
Žalosno je da se Kordelija parila tako mlada kad još nije spremna biti mama :(
Šaljite dobre vibre ovoj maloj obitelji.

Udomite Seku!

Korisnička ocjena:  / 0

Udomite Seku!POMAŽEMO UDOMITI: upoznajte Seku, sestricu od mace Cindy. Seka je mlada maca (oko 1,5 godinu) i živjela je kao ničija i neželjena u jednom dvorištu. Otamo je smještena u stan, tretirana je protiv parazita te sterilizirana.
Prelijepa je pufasta crno bijela maca sa neodoljivom točkicom na licu. Seka je iznimno umiljata i mazna maca, mirnijeg karaktera. Dobro se slaže s drugim macama.
Udomljava se u topli dom, u stan ili kuću sa dvorištem, ali s boravkom unutra. Nalazi se u Zagrebu.
Kontakt: 098 915 28 28

Udomite Ladu!

Korisnička ocjena:  / 0

Udomite Ladu!Lada. Ničija maca zadnje dvije godine. Kako bi bila sigurna od automobila, zlih ljudi, zračnica, pasa... živjela je u starim ormarima u Borovom naselju. To nije život za nikoga, pa ni za mačku. Lada, kao i sve druge mace koje dijele njenu sudbinu želi biti nečija, želi imati dom.
Lada je mlada 2 godine, punašna je i bundasta čokoladna trikolorka sa zelenim okicama :) Na prvu je plaha s nepoznatima, međutim brzo se opušta i postaje velika maza. Lada je ozbiljnija maca, međutim zna se i poigrati, s lopticama, miševima i špagicama :)
Lada je uredna, naučena na boravak u stanu, koristi mačji wc. Tretirana je protiv vanjskih i unutarnjih parazita i sterilizirana.
Udomljava se u mirniji dom, u stanu ili kući koja nije pored prometnice (s obaveznim boravkom unutra i eventualnim kontroliranim izlascima), bez jako male djece i pasa na koje nije navikla.
Nalazi se u Zagrebu i traži dom u Zagrebu i okolici, prijevoz osiguran.
Kontakt: 095 8091918 ili inbox Prave šape

Udomite Lolu!

Korisnička ocjena:  / 0

Udomite Lolu!Lola čeka svoj dom! Nekad je bila bolesno mače sa povrijeđenim repom, a sad je preslatka mala zečica maca :)
Lola nema rep međutim to joj uopće ne smeta, igra se, skače i izvodi vratolomije kao i svaka maca :) Sterilizirana je i tretirana protiv parazita. Naučena je na pse i mačke, užasno pitoma i mazna, tzv "krpa mačka" koja se da nositi po rukama :)
Mlada je oko 6 mjeseci. Naučena je na život u stanu, uredna je i obavlja nuždu u mačji wc.
Udomljava se u stan ili kuću koja nije pored prometnice, odgovornim i brižnim udomiteljima. Traži dom u Zagrebu ili okolici.
Kontakt: 098/9988608.

Freddy

Korisnička ocjena:  / 0

FreddyHellou pravošapci, sjećate se mene? ;)
Ako se ne sjećate, da vam osvježim sjećanje: zovem se Freddy (Mercury), Iris mi je bilo nekako baš bezveze ime pa sam si ga promijenila. U slobodno vrijeme se igram, trčim, naganjam miševe i ostale plišane glodavce, jedem dobro i mazim se u krilu ♥ Imam zakon batlericu koja me već sad jako voli i kaže da sam posebna maca, kad mi priča, kaže ima osjećaj da sve razumijem! Pa naravno da razumijem, nisam ja bedasta... trebalo je ostati živ bez oka nasred Ilice pa sam uspjela! :P
Naavodno imam i mačju kolegicu Ziggy (Stardust), al nisam je još vidjela. Veli baterica da budemo se upoznale s vremenom, prvo se samo šnjofamo :)
Eto to je to ukratko o meni,
ak niste još shvatili - ja sam vam UDOMLJENA ♥

Orange

Korisnička ocjena:  / 0

OrangeHmm, možda su mi trebali dati ime Joža, a ne Orange Blanc....:D

http://www.facebook.com/pravasapa

 

Joomla templates by a4joomla